1. /
    2. Pro zákazníky
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Pro děti pokoj

Nástěnné dekorace pro děti s motivem zvířat

Jak rychle a bez námahy něco změnit v dětském pokoji? Pomůžou nám s tím nástěnné dekorace se zvířecím motivem. Nástěnné ozdoby zobrazující zvířata nejen promění pokoj vašeho dítěte v kouzelnou říši inspirovanou přírodou, ale také vzbudí jeho přirozenou zvědavost poznávat svět kolem sebe.

Nástěnné dekorace pro děti s motivem zvířat Městská džungle – nová dimenze dekorací

Populární boho styl vládne v interiérovém designu již dlouhá léta. Ať už v ložnici nebo v obývacím pokoji. V této sezóně je jednou z nejoblíbenějších variant tohoto trendu městská džungle, která vybízí k návratu k přírodě a vnitřní rovnováze. Nepostradatelným prvkem botanických kompozic jsou rostliny a zvířata. Ve stylizacích na městskou džungli najdete kromě živých rostlin s širokými zelenými listy i nástěnné dekorace s rostlinnými a zvířecími motivy. Všudypřítomné rostliny a zvířata jsou jakýmsi návratem k přírodě, k rovnováze a životu v souladu s denním rytmem.

Moderní nástěnné dekorace

V dětském pokoji je obtížné mít dekorace, které budou trvanlivé a odolné vůči mechanickému poškození nebo nečistotám. Proto jsou nejlepším nápadem obrazy, které mohou být zavěšeny mimo dosah malých ručiček. Mezi nejoblíbenější nástěnné dekorace patří skleněné obrazy a obrazy na plátně. Skleněné obrazy poskytují extrémně realistickou vysoce kvalitní grafiku a jistotu, že ani v případě poškození se dítě nezraní skleněnými střepy. Obrazy na plátně jsou naproti tomu podobné těm tradičním, avšak nevyžadují použití rámů.

Jaké zvířecí motivy zvolit pro dítě?

Pokud vám záleží na realistickém vzhledu, můžete se rozhodnout pro skleněný obraz nebo obraz na plátně s motivem lišky, kočky, sovy nebo papouška. Hledáte něco roztomilého a pastelového pro holčičku? Vyberte si nadčasové plameňáky! Má vaše dítě rádo výzvy a je jej všude plno? Pak zcela určitě si zamiluje motiv tygra nebo geparda. Zvířecí motivy se skvělé osvědčí v kombinaci s bílým nábytkem a doplňky, a to jako prvek, který prolomí strohost bílé a poskytne interiéru nevšední charakter.

Skleněné obrazy nebo obrazy na plátně?

Skleněné obrazy stojí za zvážení, pokud je interiér vybaven v elegantním stylu. Ačkoli je instalace obrazu na skle poměrně náročná, výsledek stojí za to. Obraz na plátně je dobrým nápadem v případě interiérového designu v méně náročném stylu, například boho styl nebo styly mladých. Montáž obrazů na plátně je velmi snadná, protože nevyžadují rámovaní.
V naší nabídce najdete nástěnné obrazy se zvířecími vzory, které vás možná inspirují k jarní změně interiéru.

_____________________________________________________________________________________

PĚT NÁPADŮ NA JARNÍ VÝZDOBU OBÝVACÍHO POKOJE

SKLENĚNÉ OBRAZY VS. OBRAZY NA PLÁTNĚ

Čtěte také:
Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn
21.03.2024

Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn

Srdce domova si zaslouží více než jen funkční design; touží po špetce osobnosti, troše kreativity a bohaté porci stylu. Kuchyně a jídelny, epicentra kulinářských kreací a společenských setkání, by měly odrážet nejen funkčnost, ale také teplo a osobnost těch, kdo je obývají.

více
Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024
23.02.2024

Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024

V roce 2024 se design koupelen ubírá směrem k více luxusnímu a přizpůsobenému vzhledu. V tomto článku se dozvíte, jak můžete využít nejnovější trendy a tipy, aby vaše koupelna nejen vypadala lépe, ale stala se i oázou pohody a relaxace.

více
Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace
15.12.2023

Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace

Zrcadlo klíčovou roli, nejenže nám pomáhá v každodenních rituálech, ale také je důležitým dekoračním prvkem. V dnešním článku rozvineme téma výběru zrcadla do koupelny, prohlédneme si různé typy zrcadel, povedeme se praktickými tipy.

více
Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky
28.11.2023

Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky

Předvánoční období je nejhezčím obdobím roku. Temné večery osvětlují krásné vánoční ozdoby, v obchodech se objevují inspirace a nápady na originální dárky a my prohledáváme stránky s recepty, abychom si vybrali ty nejlepší a překvapili naše hosty. Za úvahu stojí také dekorace... tradiční i méně typick&e

více