1. /
    2. Pro zákazníky
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Koupelna

Jak snadno a působivě změnit koupelnu Ukázkové dekorace

jak snadné a efektivní je renovovat koupelnu

Hledáte snadný způsob, jak poskytnout vaší koupelně nový vzhled, ale chcete se vyhnout pracnému odstraňování starých dlaždic? Někdy stačí opravdu málo a místnost získá poutavý charakter ... V dnešním článku uvedeme pět ukázkových dekorací, které nápaditě obnoví vaši koupelnu!

Výzdoba koupelny – naše návrhy

Každá koupelna je samozřejmě jiná, a proto vyžaduje různé dekorace. Koupelny přecpané doplňky a ozdobami trochu „zredukujte“, díky tomu získáte více optického prostoru, a u těch založených na minimalismu doporučujeme přidat zajímavé doplňky. V obou případech je také vhodné nahradit staré doplňky novými. Zde jsou naše příklady:

Skleněné a akrylové obrazy

Pokud chcete jedinečným způsobem vyzdobit svou koupelnu, začněte tím, že na zeď zavěsíte hezký obraz. Nicméně to není tak jednoduché – koneckonců koupelna je zvláštní místnost, kde je největší vlhkost vzduchu, zejména když se sprchujeme v teplé vodě nebo si užíváme dlouhou relaxační koupel. Tradiční malované štětcem obrazy se mohou rychle zničit.

Proto jsou pro stěny v koupelně perfektním řešením obrazy s hladkým, snadno otíratelným povrchem – a právě takové jsou skleněné obrazy a akrylové obrazy. Sklo a akryl stačí jen několikrát otřít a zkapalněná pára je vytřena dosucha. Díky tomu si vždy budete moci vychutnat výhled na krásnou krajinu nebo abstraktní vzor – vše záleží jen na vašem vkusu.

Skleněné hodiny

Říká se, že šťastní čas nepočítají, ale pokud nechcete, aby se vaše koupel příliš protáhla, namontujte ve své koupelně skleněné hodiny. Není to jen praktický doplněk, který nám umožní neustále kontrolovat čas, ale také krásná výzdoba koupelny. Na skleněném ciferníku tiskneme atraktivní obrazy, které oživí jakýkoliv interiér. Skleněný povrch se velmi snadno čistí. V závislosti na vašem konceptu nabízíme čtvercové, kulaté nebo obdélníkové hodiny.

Fototapety

Ačkoli v koupelnách dominují obklady a dlaždice, stojí za zvážení pokrytí alespoň jedné stěny zajímavou fototapetu. Představte si, že relaxujete ve vaně a před vámi se rozprostírá výhled na azurovou pláž za slunečného dne. Díky tomu se můžete zcela ponořit do této vize …Zní to lákavě, že ano? Proto zkuste speciální koupelnové fototapety, které neabsorbují vlhkost.

Samolepicí fólie na dveře

Omrzely vás již staré dveře do koupelny a nastal čas je nahradit novějšími? Pokud to chcete udělat rychle a navíc levně, doporučujeme samolepky na dveře, jejichž montáž je obzvlášť snadná a pohodlná. Jednoduše je rovnoměrně nalepte na vyčištěný povrch dveří a máte hotovo – barevné rybičky nebo zlaté slunečnice mohou zdobit interiér koupelny. A když vás vzor omrzí, můžete na něj kdykoliv přilepit další!

Květiny v květináčích

Pokud máte v koupelně okno, umístěte na parapetu pěknou rostlinu. Květiny vždy oživují interiér a navíc nás zásobují kyslíkem!

Doufáme, že jsme vás inspirovali k malým změnám v koupelně, a že některé z našich nápadů použijete u vás doma!

____________________________________________________________________________________

NÁSTĚNNÉ DEKORACE PRO DĚTI S MOTIVEM ZVÍŘAT

PĚT NÁPADŮ NA JARNÍ VÝZDOBU OBÝVACÍHO POKOJE

Čtěte také:
Fototapeta do obývacího pokoje - jak vybrat dokonalý motiv a vytvořit jedinečný prostor
22.04.2024

Fototapeta do obývacího pokoje - jak vybrat dokonalý motiv a vytvořit jedinečný prostor

Obývací pokoj se vyvíjí jako plátno pro osobní vyjádření, místo setkávání, kde se sdílejí příběhy a uchovávají vzpomínky. Sílu tapet při proměně tohoto prostoru nelze podceňovat. Udává tón, ovlivňuje náladu a působí jako odraz osobního stylu.

více
Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn
21.03.2024

Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn

Srdce domova si zaslouží více než jen funkční design; touží po špetce osobnosti, troše kreativity a bohaté porci stylu. Kuchyně a jídelny, epicentra kulinářských kreací a společenských setkání, by měly odrážet nejen funkčnost, ale také teplo a osobnost těch, kdo je obývají.

více
Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024
23.02.2024

Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024

V roce 2024 se design koupelen ubírá směrem k více luxusnímu a přizpůsobenému vzhledu. V tomto článku se dozvíte, jak můžete využít nejnovější trendy a tipy, aby vaše koupelna nejen vypadala lépe, ale stala se i oázou pohody a relaxace.

více
Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace
15.12.2023

Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace

Zrcadlo klíčovou roli, nejenže nám pomáhá v každodenních rituálech, ale také je důležitým dekoračním prvkem. V dnešním článku rozvineme téma výběru zrcadla do koupelny, prohlédneme si různé typy zrcadel, povedeme se praktickými tipy.

více