1. /
    2. Pro zákazníky
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Nástěnné dekorace

Obrazy s akty pro moderní obytné prostory

obrazy smyslne

Jedinečná a odrážející naši osobnost, výzdoba domu je důležitou součástí každého projektu. Použití obrazů s erotickou tematikou je trendem v současném designu. Umělecké potisky zobrazující vkusné postavy žen a mužů v různých polohách a okamžicích svlékání se staly odvážným prohlášením o našem individuálním stylu a vkusu.

Co je třeba vzít v úvahu při nákupu obrazů s akty?

Akty jsou součástí umění od starověku. V průběhu staletí se vyvinuly v různých formách a pro různé účely, a to od předmětu uctívání ve starověkém Řecku až po obrazy zakázané Vatikánem v 16. století. V dnešní době by takové nahé potisky neměly být zaměňovány s fotografiemi, které nalezneme v časopisech. Obrazy s akty jsou často vystavovány v domácnostech a ve firmách s vysokou úrovní vkusu a sofistikovanosti. Správný výběr a provedení erotických obrazů může vytvořit krásný kontrast mezi odvážnou tematikou a jemnějším designem interiéru.

Při nákupu obrazů se smyslovou tematikou je důležité především vzít v úvahu jejich velikost a barvy. Musíte si být jisti, že kupujete kombinaci velikostí a barev, které budou vyhovovat potřebám vašeho budoucího uspořádání.

obrazy smyslne

Technika provedení a místa zavěšení obrazu jsou také velmi důležité. Jiný charakter a nádech budou mít obrazy s akty do ložnice a jinak se budou prezentovat v moderním obývacím pokoji.

Nejoblíbenější obrazy s akty v interiérech

Co jiného měli byste zvážit před nákupem obrazu s aktem? Stojí za to se podívat blíže na nejoblíbenější motivy těchto dekorací. Díky nim si budete moci vytvořit si doma vlastní galerii aktů.

Obrazy ženských aktů

V minulosti museli lidé chodit do umělecké galerie nebo muzea, aby viděli obrazy zobrazující akty. Nyní však, s rostoucí poptávkou po nástěnných dekoracích, zaznamenáváme nárůst počtu osob ochotných zakoupit ženské akty prezentované na grafice. Nelze popřít, že v tomto uměleckém žánru je něco, co je pro mnoho lidí velmi populární a atraktivní.

Na jedné straně obrazy s akty ukazují krásu těla a nespoutanou povahu žen, na druhé straně ponechávají spoustu prostoru pro představivost. Takové dekorativní prvky se mohou stát jedinečnou výzdobou ložnice a v jemném provedení se také dokonale mohou hodit do moderního obývacího pokoje. Ženský akt se může stát vynikajícím návrhem dekorace, který prolomí rutinu a nudu v dekoru každého interiéru.

Obrazy s moderními akty

Moderní obrazy na plátně jsou zajímavým způsobem, jak zkrášlit místnost. Obrazy s akty v modernější verzi úžasně splynou s avantgardními prostory, ale také s těmi prostory, které jsou navrženy v průmyslovém nebo loftovém stylu.

obrazy smyslne

Stojí také věnovat pozornost reprodukcím originálních uměleckých děl vynikajících malířů, které byly modernizovány díky dalším grafickým prvkům a vytištěny na inovativních materiálech. Obrazy vytištěné na odolných materiálech potěší naše oči mnohem déle.

Ručně malované obrazy s akty

Vzhledem k rostoucímu zájmu o obrazy s erotickou tematikou stále více malířů prodává tento typ uměleckých děl. Ručně malované obrazy s akty s viditelnou texturou se budou skvěle hodit do ložnice, obývacího pokoje, a dokonce do komerčních/firemních prostor, ale jen pokud jim nebude chybět dobrý vkus.

Bez ohledu na to, jaký bude akt na obraze – provokativní nebo smyslný – nepochybně přinese do interiéru spoustu emocí. Bude mít jiný význam ve společném prostoru jako je obývací pokoj, jiný v ložnici, kde je atmosféra intimnější a reflexivnější. Doporučujeme, abyste se seznámili s kategorií smyslových obrazů v našem obchodě a vybrali si ten, který nejlépe zapadá do výzdoby vašeho domova.


OBRAZY DO LOŽNICE A OBÝVACÍHO POKOJE – JAKÝ MOTIV, TYP A VELIKOST OBRAZU SE OSVĚDČÍ VE VAŠEM INTERIÉRU?

FOTOOBRAZY DO LOŽNICE A OBÝVACÍHO POKOJE – ODHALTE MODERNÍ A ORIGINÁLNÍ USPOŘÁDÁNÍ A NECHTE SE INSPIROVAT KE ZMĚNĚ!

Čtěte také:
Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn
21.03.2024

Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn

Srdce domova si zaslouží více než jen funkční design; touží po špetce osobnosti, troše kreativity a bohaté porci stylu. Kuchyně a jídelny, epicentra kulinářských kreací a společenských setkání, by měly odrážet nejen funkčnost, ale také teplo a osobnost těch, kdo je obývají.

více
Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024
23.02.2024

Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024

V roce 2024 se design koupelen ubírá směrem k více luxusnímu a přizpůsobenému vzhledu. V tomto článku se dozvíte, jak můžete využít nejnovější trendy a tipy, aby vaše koupelna nejen vypadala lépe, ale stala se i oázou pohody a relaxace.

více
Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace
15.12.2023

Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace

Zrcadlo klíčovou roli, nejenže nám pomáhá v každodenních rituálech, ale také je důležitým dekoračním prvkem. V dnešním článku rozvineme téma výběru zrcadla do koupelny, prohlédneme si různé typy zrcadel, povedeme se praktickými tipy.

více
Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky
28.11.2023

Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky

Předvánoční období je nejhezčím obdobím roku. Temné večery osvětlují krásné vánoční ozdoby, v obchodech se objevují inspirace a nápady na originální dárky a my prohledáváme stránky s recepty, abychom si vybrali ty nejlepší a překvapili naše hosty. Za úvahu stojí také dekorace... tradiční i méně typick&e

více