1. /
    2. Pro zákazníky
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Kuchyně

Vzorované kuchyňské panely – trendy 2020

V této sezóně se vzorované kompozice staly konečně středem zájmu a byly doceněny. Nebojte se kombinovat výrazné detaily s jednotným barevným celkem. Právě díky nim získá interiér jedinečný charakter. Proč se právě v kuchyni nejlépe ujaly neobvyklé geometrické kombinace?

Kuchyně je zvláštní místo v našich domovech. Trávíme zde většinu dne. Připravujeme jídlo, pijeme kouřící kávu a vedeme rozhovory s našimi nejbližšími. Současný trend spočívající ve spojování kuchyně a obývacího pokoje zapříčinil, že se kuchyň stála nejdůležitějším místem v každém domově. To znamená, že by měla vynikat originální výzdobou a současně ladit s celou kompozicí obývacího pokoje nebo jídelny.
Minimalistický skandinávský styl nezavádí barevné ozdoby, pouze klasickou kombinaci bílého nábytku s dřevěnými deskami a doplňky. Loftový styl, kde převládá kombinace dřeva a kovu, umožňuje kovové akcenty v tmavých barvách. Vzory jsou kompromisem mezi strohým, těžkým stylem výzdoby interiérů a optickou lehkostí. Právě tyto v této sezóně diktují styl interiérů. Máme pro vás několik inspirací, které vás přesvědčí, že byste při výzdobě vašich kuchyní měli zkusit experimentovat:
1. Pupeny růží
Skleněný kuchyňský panel Pastelové pupeny růží – růže jsou jedním z nejkrásnějších motivů, které vytvořila samotná příroda. Jemné a ženské, vnášejí do interiérů trochu pastelové čerstvosti a opticky je rozjasňují. Zářivá, kontrastující růžová prolomí monotónní bílou v zařízené ve skandinávském stylu kuchyni a vnese do ní živé barvy.
2. Zlatá dvacátá léta
Skleněný kuchyňský panel Zlatá abstrakce –  protože již za rok vstoupíme do nových dvacátých let, a tak stojí za to si již dnes zavzpomínat na večírky ve stylu Velkého Gatsbyho. Bude mít nová dvacátá léta stejný půvab a styl? Určitě se můžete vrátit k dobře známé a milované klasice, abyste vnesli trochu luxusu.
3. Černobílé variace


Skleněný kuchyňský panel Černobílé listí je nejmódnější kombinací sezony – kontrastní barvy.

 

Čtěte také:
Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn
21.03.2024

Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn

Srdce domova si zaslouží více než jen funkční design; touží po špetce osobnosti, troše kreativity a bohaté porci stylu. Kuchyně a jídelny, epicentra kulinářských kreací a společenských setkání, by měly odrážet nejen funkčnost, ale také teplo a osobnost těch, kdo je obývají.

více
Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024
23.02.2024

Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024

V roce 2024 se design koupelen ubírá směrem k více luxusnímu a přizpůsobenému vzhledu. V tomto článku se dozvíte, jak můžete využít nejnovější trendy a tipy, aby vaše koupelna nejen vypadala lépe, ale stala se i oázou pohody a relaxace.

více
Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace
15.12.2023

Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace

Zrcadlo klíčovou roli, nejenže nám pomáhá v každodenních rituálech, ale také je důležitým dekoračním prvkem. V dnešním článku rozvineme téma výběru zrcadla do koupelny, prohlédneme si různé typy zrcadel, povedeme se praktickými tipy.

více
Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky
28.11.2023

Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky

Předvánoční období je nejhezčím obdobím roku. Temné večery osvětlují krásné vánoční ozdoby, v obchodech se objevují inspirace a nápady na originální dárky a my prohledáváme stránky s recepty, abychom si vybrali ty nejlepší a překvapili naše hosty. Za úvahu stojí také dekorace... tradiční i méně typick&e

více