1. /
    2. Pro zákazníky
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Pro děti pokoj

Tapety do dětského pokoje a pokojů teenagerů - perfektní způsob, jak rychle a působivě vyzdobit interiér!

Tapety a fototapety do dětského pokoje jsou velmi populární. Je to skvělý způsob, jak přizpůsobit výzdobu interiéru svému charakteru a zájmům, vytvořit útulný prostor plný dobrého stylu. Ale co si vybrat – fototapety na míru anebo lépe 3D tapety do dětského pokoje? Ve skutečnosti bude každé rozhodnutí dobré, protože každá dekorace vytvoří jedinečnou atmosféru.

Jaké tapety do pokoje pro kluka?

Automobily, motorky, dinosauři, budovy... Výběr je opravdu velmi velký a vše závisí na tom, jakou představu o vlastním pokoji má mladý příznivec módních interiérů. Perfektně se osvědčí fototapety na zakázkus motivy, které nejlépe odrážejí chlapecké zájmy. Tyto mohou být různé, i když zde vládnou dekorace související s vozidly nebo oblíbenými superhrdiny, ideální pro malého milovníka dobrodružství.

nástěnná malba pro dívčí pokoj

Můžete si vybírat z různých velikostí a zvolit si takovou dekoraci, která ozdobí celou stěnu nebo její menší verzi, pro zavěšení např. nad stolem. Stojí také za to věnovat pozornost tapetám, díky kterým již s jedním pásem můžete vytvořit zajímavou výzdobu. Pokud jde o barvy, neexistují žádná omezení, ale je dobré věnovat pozornost vhodné kombinaci s nábytkem, podlahou a zbytkem stěn, aby bylo uspořádání jednotné.

Jaké tapety do pokoje pro holku?

I zde je nejlepší volbou fototapeta na zakázku. Typicky holčičí motivy jsou květiny, ptáci, ale také v poslední době módní jednorožci, i když samozřejmě vše závisí na vkusu dívky, která v pokoji bydlí. Je však vidět touhu po jemnosti a jakési sladkosti, i když vůbec nepřevládá růžová barva! Pokud jde o fototapety do holčičího pokoje, vládnou pastelové barvy, díky kterým interiér získá trochu kouzla a romantiky.

Kromě růžové to také mohou být odstíny béžové, fialové, a často modré a žluté barvy. Velmi módně vypadají fototapety za postelí – mohou zobrazovat roztomilé kotě nebo králíčka anebo květiny, což vytvoří dokonalý koutek pro malého snílka. Pokud se rozhodnete pro tapety, můžete si také zvolit více či méně vzorované – velmi zajímavě vypadají kombinace jednobarevné tapety se vzorovaným pásem, díky kterým si můžete naaranžovat atraktivní a stylové bydlení.

tapety pro teenagery

Jaké tapety pro teenagery?

Pokud jde o tapety do dětského pokoje, fotografie různých uspořádání ukazují, že převládají lehké a pohádkové motivy. Na druhé straně dekorace do pokoje pro teenagera jsou již univerzálnější, dospělejší, lze říci, že silnější. Pokud jde o fototapety pro teenagery a také tapety, zaměřuje se móda na o něco výraznější vzory. Velmi populární jsou silně zdůrazněné motivy, jako jsou fototapety z her nebo fototapety s nápisy, graffiti, atd. 

Při výběru fototapety nebo tapety do dětského pokoje se zaměřte na to, jaké má dítě nebo teenager zájmy. Široká nabídka nepochybně umožní najít něco vhodného, co vám dovolí na dlouhou dobu perfektně uspořádat jejich místnost a díky čemu pokoj bude skvělým místem jak pro zábavu, tak i pro odpočinek, učení nebo setkání s přáteli.


NÁSTĚNNÉ DEKORACE PRO DĚTI S MOTIVEM ZVÍŘAT

DĚTSKÝ POKOJ – AKRYLOVÉ DEKORACE

Čtěte také:
Fototapeta do obývacího pokoje - jak vybrat dokonalý motiv a vytvořit jedinečný prostor
22.04.2024

Fototapeta do obývacího pokoje - jak vybrat dokonalý motiv a vytvořit jedinečný prostor

Obývací pokoj se vyvíjí jako plátno pro osobní vyjádření, místo setkávání, kde se sdílejí příběhy a uchovávají vzpomínky. Sílu tapet při proměně tohoto prostoru nelze podceňovat. Udává tón, ovlivňuje náladu a působí jako odraz osobního stylu.

více
Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn
21.03.2024

Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn

Srdce domova si zaslouží více než jen funkční design; touží po špetce osobnosti, troše kreativity a bohaté porci stylu. Kuchyně a jídelny, epicentra kulinářských kreací a společenských setkání, by měly odrážet nejen funkčnost, ale také teplo a osobnost těch, kdo je obývají.

více
Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024
23.02.2024

Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024

V roce 2024 se design koupelen ubírá směrem k více luxusnímu a přizpůsobenému vzhledu. V tomto článku se dozvíte, jak můžete využít nejnovější trendy a tipy, aby vaše koupelna nejen vypadala lépe, ale stala se i oázou pohody a relaxace.

více
Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace
15.12.2023

Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace

Zrcadlo klíčovou roli, nejenže nám pomáhá v každodenních rituálech, ale také je důležitým dekoračním prvkem. V dnešním článku rozvineme téma výběru zrcadla do koupelny, prohlédneme si různé typy zrcadel, povedeme se praktickými tipy.

více