1. /
    2. Pro zákazníky
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Průvodce

Přednosti obrazů na plátně canvas

Obrazy na plátně

Obrazy na plátně jsou tradiční, osvědčený a po mnoho století používaný způsob dekorace našich zdí. Dnes – díky možnostem digitálního tisku a kvalitního plátna canvas – je možné vytvořit ohromující obrazy na plátně, které na jedné straně vypadají jako tradiční obraz, a na druhé straně se neodchylují kvalitou vzoru od kvality fotografií.

Co lze říct o obrazech na plátně canvas? Rozhodně nejsou tuctové. Každý obraz je originál, přináší do interiéru to „něco“, díky čemu místnost získává nový výraz. Skvělá barva, grafika, kresba, fotografie, to jsou přednosti obrazů na plátně canvas. Dokonce i taková témata, která se zdají být známá a okoukaná, např. květiny, architektura nebo krajiny, zobrazené jakoby v jiném světle, z jiné strany, a především ve vysoké kvalitě tisku, vás překvapí svými nádhernými barvami a grafikou.

Univerzální, tedy druhá, důležitá přednost obrazů tištěných na plátně. Díky možnostem potisku můžeme na plátno aplikovat jakýkoliv vzor a motiv. Již nejsme závislí na inspiraci, vkusu a talentu malířů. Dnes můžeme aplikovat na plátno jakýkoliv motiv a fotografii, a tím vytvořit vlastní obraz, vhodný pro náš pokoj.

Některé obrazy s digitálním potiskem, které budou skvěle vypadat v obývacím pokoji, jiné pak v ložnici, ještě jiné v pokoji malého dítěte a v pokoji teenagera. Do kuchyně a do jídelny si můžete zvolit tematicky – s jídlem a pitím, nebo zcela „mimo téma“ – s květinami, architekturou, krajinou, nápisy, atd. I do mužského pokoje můžete zvolit zajímavý obraz, například z kategorie Business, Fantasy a Horrory, Kosmos a i v jiných kategoriích lze nalézt obraz, který bude vyhovovat vkusu mužů. Každý z nás má jiné preference, koníčky, záliby a talenty. Takže máme obrazy pro sportovní nadšence, pro muzikanty a příznivce vesmíru. Motivů obrazů na plátně je hodně a každý si najde mezi nimi ten, který hledá.

Jak je vidět, současné fotoobrazy na plátně nám poskytují obrovské dekorativní možnosti. Pokud se rozhodnete je využít jako dekoraci místnosti, můžete je snadno přizpůsobit designu a barevnému provedení. A navíc, stejný vzor je možné vytisknout na plátno v prakticky libovolné velikosti. Takto přizpůsobíme velikost obrazu místu, kam jej chceme pověsit, a také ploše místnosti.

Jak si lze povšimnout, obrazy na plátně nám dávají obrovskou flexibilitu při dekorování domu a bytu. Libovolný motiv, v jakékoliv velikosti a současně forma tradičního obrazu. Co víc můžeme chtít od dekorace na zeď?

Prohlédněte si naši galerii obrazů na plátně

Čtěte také:
Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn
21.03.2024

Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn

Srdce domova si zaslouží více než jen funkční design; touží po špetce osobnosti, troše kreativity a bohaté porci stylu. Kuchyně a jídelny, epicentra kulinářských kreací a společenských setkání, by měly odrážet nejen funkčnost, ale také teplo a osobnost těch, kdo je obývají.

více
Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024
23.02.2024

Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024

V roce 2024 se design koupelen ubírá směrem k více luxusnímu a přizpůsobenému vzhledu. V tomto článku se dozvíte, jak můžete využít nejnovější trendy a tipy, aby vaše koupelna nejen vypadala lépe, ale stala se i oázou pohody a relaxace.

více
Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace
15.12.2023

Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace

Zrcadlo klíčovou roli, nejenže nám pomáhá v každodenních rituálech, ale také je důležitým dekoračním prvkem. V dnešním článku rozvineme téma výběru zrcadla do koupelny, prohlédneme si různé typy zrcadel, povedeme se praktickými tipy.

více
Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky
28.11.2023

Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky

Předvánoční období je nejhezčím obdobím roku. Temné večery osvětlují krásné vánoční ozdoby, v obchodech se objevují inspirace a nápady na originální dárky a my prohledáváme stránky s recepty, abychom si vybrali ty nejlepší a překvapili naše hosty. Za úvahu stojí také dekorace... tradiční i méně typick&e

více