1. /
    2. Pro zákazníky
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Kuchyně

Kuchyň ve skleněných panelech

 

Skleněné panely do kuchyně jsou alternativou pro obklady, které ještě nedávno převládali v našich domovech. Kuchyňské panely dnes úspěšně bojují o titul nejoblíbenější dekorace v kuchyni.
 
Není pochyb o tom, že skleněné panely na zdech v kuchyni jsou dekorací, která jí poskytne moderní nádech. Právě proto nástěnné panely do kuchyně s potiskem jsou často využívány jako dekorace osobami, které mají rády nestandardní řešení a následují nové trendy v bydlení.

Použití skleněných panelů v kuchyni nám umožňuje především velkou flexibilitu při výběru barvy. Díky využití databáze motivů agenturních fotografií si může každý zákazník zvolit libovolný motiv, o který má zájem, a objednat potisk na skleněný panel. Je důležité si pamatovat, že proporce motivu by měly být přizpůsobeny formátu panelu. Obvykle jsou vodorovné, takže i vzor by měl být stejný. V jiném případě může oříznutí zkazit výsledek. My jsme v našem obchodě pro vás připravili vizualizaci vzoru po oříznutí na zvolenou velikost. Tímto způsobem můžete okamžitě vidět, jak bude panel vypadat, a můžete si sami oříznout vzor na zvolenou velikost.

Skleněný panel na zdi v kuchyni, bez ohledu na zvolený vzor, dodá každé kuchyni na eleganci a rozzáří ji. Hladký a lesklý povrch skleněného panelu oživí místnost a poskytne jí charakter moderního designu. Sklo v kuchyni znamená také pohodlí, co se týče péče o čistotu. Panely chrání zeď před znečištěním, ale v první řadě je snadné udržovat jejich čistotu, stejně jako v případě všech skleněných dekorací. Postačí prostředek na mytí oken. Panely není třeba kartáčovat nebo obnovovat.

Závěrem je třeba poznamenat, že kuchyňské panely jsou vyrobeny z tvrzeného skla, odolného proti napětí, úderům a vysokým teplotám. Kromě toho použité sklo nemění barvy při potisku, takže každý motiv či fotografie jsou přesně reprodukovány, a to jak z hlediska kvality, tak i barev.

Prohlédněte si naši galerii skleněných panelů do kuchyně

Čtěte také:
Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn
21.03.2024

Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn

Srdce domova si zaslouží více než jen funkční design; touží po špetce osobnosti, troše kreativity a bohaté porci stylu. Kuchyně a jídelny, epicentra kulinářských kreací a společenských setkání, by měly odrážet nejen funkčnost, ale také teplo a osobnost těch, kdo je obývají.

více
Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024
23.02.2024

Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024

V roce 2024 se design koupelen ubírá směrem k více luxusnímu a přizpůsobenému vzhledu. V tomto článku se dozvíte, jak můžete využít nejnovější trendy a tipy, aby vaše koupelna nejen vypadala lépe, ale stala se i oázou pohody a relaxace.

více
Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace
15.12.2023

Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace

Zrcadlo klíčovou roli, nejenže nám pomáhá v každodenních rituálech, ale také je důležitým dekoračním prvkem. V dnešním článku rozvineme téma výběru zrcadla do koupelny, prohlédneme si různé typy zrcadel, povedeme se praktickými tipy.

více
Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky
28.11.2023

Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky

Předvánoční období je nejhezčím obdobím roku. Temné večery osvětlují krásné vánoční ozdoby, v obchodech se objevují inspirace a nápady na originální dárky a my prohledáváme stránky s recepty, abychom si vybrali ty nejlepší a překvapili naše hosty. Za úvahu stojí také dekorace... tradiční i méně typick&e

více