1. /
    2. Pro zákazníky
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Sezónní dekorace

Velikonoce na skle

Všechny dekorace nemusí zdobit interiér po celý rok. Kromě sezónních detailů se atraktivně prezentují i nevšední sváteční dekorace. Jejich život je krátký, vydrží obvykle několik dní nebo týdnů. Velikonoční motivy se prezentují mimořádně vytříbeně na skleněných obrazech. Jedná se o trvanlivou dekoraci, kterou lze s různými doplňky používat řadu let. Je vhodná jak pro interiéry obytných domů, tak i pro jiné komerčně využívané interiéry. Mezi dostupnými návrhy si můžete zvolit náboženské motivy, ale i motivy odkazující na sváteční symboliku.

1. Obraz na skle Ježíš Kristus na nebi
Postava Krista vznášejícího se v oblacích je výjimečným, poněkud reflektivním velikonočním návrhem. Rudé roucho symbolizuje mučednickou smrt předcházející velikonočnímu vzkříšení. Obraz se perfektně hodí jako ozdoba, která po nějakou dobu nahrazuje jiné nástěnné dekorace.

2. Obraz na skle Kříž na vrcholu hory s rudým rouchem
Jedinečný obraz se symbolikou kříže a rudého roucha, které znamenají oběť. Může být působivým, hlavním dekorativním motivem. Hodí se také perfektně do posvátných prostor.

3. Obraz na skle Veselé Velikonoce
Velikonoce lze zdůraznit mnoha způsoby. Jedním z nich je anglicky psaný nápis s přáním. Může být umístěn ve firmě nebo na pracovišti s mezinárodním kolektivem. Bude se také skvělé hodit pro domácnosti, které navštěvují cizinci, nebo v nichž žijí smíšená manželství.

4. Obraz na skle Velikonoční kompozice, kraslice, kočičky, květiny
Motiv kraslice je vyjádřením úcty k tradici, která nemusí nutně znamenat mnoho hodin zdobení vajíček. Jednobarevné ozdoby v kombinaci s kočičkami a neutrálním provazem dokonale zapadnou do atmosféry velikonočního stolu.

5. Obraz na skle Velikonoce, 3D grafika, tapeta, plakát, obraz
Svátky nemusí být vždy zdůrazněny barvami jara. Černobílá grafika minimalistických kraslic uchvátí milovníka jednoduchých forem. Je to dokonalé zdůraznění svátků pro moderní, strohé a dokonce i loftové interiéry.

Sklo je výjimečný materiál. Lze na něm zobrazovat každý grafický prvek, bez obav o jeho kvalitu.

Čtěte také:
Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn
21.03.2024

Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn

Srdce domova si zaslouží více než jen funkční design; touží po špetce osobnosti, troše kreativity a bohaté porci stylu. Kuchyně a jídelny, epicentra kulinářských kreací a společenských setkání, by měly odrážet nejen funkčnost, ale také teplo a osobnost těch, kdo je obývají.

více
Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024
23.02.2024

Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024

V roce 2024 se design koupelen ubírá směrem k více luxusnímu a přizpůsobenému vzhledu. V tomto článku se dozvíte, jak můžete využít nejnovější trendy a tipy, aby vaše koupelna nejen vypadala lépe, ale stala se i oázou pohody a relaxace.

více
Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace
15.12.2023

Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace

Zrcadlo klíčovou roli, nejenže nám pomáhá v každodenních rituálech, ale také je důležitým dekoračním prvkem. V dnešním článku rozvineme téma výběru zrcadla do koupelny, prohlédneme si různé typy zrcadel, povedeme se praktickými tipy.

více
Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky
28.11.2023

Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky

Předvánoční období je nejhezčím obdobím roku. Temné večery osvětlují krásné vánoční ozdoby, v obchodech se objevují inspirace a nápady na originální dárky a my prohledáváme stránky s recepty, abychom si vybrali ty nejlepší a překvapili naše hosty. Za úvahu stojí také dekorace... tradiční i méně typick&e

více