1. /
    2. Pro zákazníky
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Sezónní dekorace

Podzimní atmosféra ve vašem interiér

Podzimní atmosféra ve vašem interiér

Podzim je obdobím změn. Listy začínají měnit barvu, teploty klesají a my se začínáme těšit na Vánoce. Je to také doba, kdy chceme provést změny v našich domovech. Zde je několik tipů, jak si doma vytvořit vlastní podzimní vzhled.

Přidejte vrstvy textury pomocí textilií a vytvořte útulnou atmosféru

Podzim je o měnících se barvách listí, vůni dýňového koření, je to čas na mazlení se pod dekou s někým výjimečným, pití aromatického čaje nebo vychutnání si šálku horké kávy nebo čokolády. Existuje mnoho věcí, které můžete udělat, abyste si ve vašem domově vytvořili útulnou atmosféru bez velkých nákladů.

Za prvé vytáhněte přikrývky a další přehozy! Počasí se ochlazuje, takže podzimní večery budete chtít trávit pod teplou vlněnou přikrývkou nebo dekou z mikrovlákna. Položte jednu nebo dvě na pohovku ve velké místnosti a nezapomeňte přidat další v ložnici. Stojí za to míchat textury přikrývek a používat ty v bohatších barvách – např. v odstínech červené, oranžové nebo hnědé.

Používejte přírodní materiály, jako je například dřevo, proutí a sušené, barevné listy

Podzimní barvy jsou teplé, takže jsou příjemné na pohled a vnášejí toto teplo i do našeho domova. Proto se vyplatí použít tyto barvy k výzdobě prostoru a vytvořit v něm útulnou atmosféru.

Podzimní atmosféra ve vašem interiér

Terasu ozdobte větvemi, dýněmi nebo kyticí ze sušených květin a spadaného listí. Takové podzimní dekorace určitě upoutají pozornost hostů. Kompozice může být také krásně umístěna na stole! Žluté a oranžové doplňky navodí jedinečnou náladu za chladných večerů. A kam dát přikrývky a další polštáře? Do proutěného koše nebo do beden ze surového dřeva. Je velmi důležité podívat se na přírodu, která nám poskytuje mnoho nápadů na podzimní akcenty.

Vdechněte podzimní atmosféru a pop barvu pomocí polštářů a obrazů

Pro podzimní období stojí za to zakoupit další povlaky na polštáře. A nemusí navzájem ladit, pokud jde o texturu. Jděte do toho naplno a položte na pohovce fleecové, bavlněné, a dokonce i kožené polštáře! Co třeba rezavé polštáře ve tvaru listů nebo neuvěřitelně oranžové povlaky na polštáře ve tvaru dýně? Existuje tolik možností! Vyberte si ty, které dokonale zapadnou do vašeho podzimního uspořádání. Jen nezapomeňte, abyste to s těmi doplňky nepřeháněli!

Podzimní atmosféra ve vašem interiér

A co pověsit na stěny? Samozřejmě se můžete pokusit vytvořit si vlastní podzimní akcent, například ozdobný věnec z jeřabin, girlandy ze šišek nebo ozdoby ze sušeného listí. Pokud ale na to nemáte čas, vyplatí se koupit na stěny obrazy na plátně zobrazující nádherné podzimní horské krajiny nebo oheň v krbu a opálené dřevo.

Vneste do podzimních večerů více světla pomocí lamp, svíček nebo barevných žárovek

Během podzimních večerů se stmívá mnohem rychleji, takže dalším skvělým způsobem, jak vytvořit útulnou atmosféru v obývacím pokoji nebo v ložnici je zapálit v nich vonné svíčky. Vsaďte na vůně, které voní po dýni nebo pečeném jablku, nebo jen smíchejte vůně, které vám okamžitě navodí podzimní atmosféru. Pokud nemáte rádi svíčky, použijte esenciální oleje.

Podzimní atmosféra ve vašem interiér

Na trhu existuje mnoho možností dodatečného osvětlení, které do našich interiérů dodá podzimní atmosféru. Zamyslete se nad lampičkami u pohovky, lucernami na konferenčním stolku nebo barevnými žárovkami umístěnými nad čelem postele. Jejích světlo by mělo být jemnější a teplejší tak, aby vaše podzimní dekorace obohatily celou výzdobu.

Vytvoření podzimní atmosféry doma může být velmi jednoduché. Shromážděte dekorace, které vám poskytne samotná příroda, abyste osvěžili prostory, naplnili dům světlem svíček, naplánovali rodinné večery s dobrým filmem nebo zajímavou knihou, a nakonec přidejte měkké tkaniny pro chladnější večerní období. A vy máte svůj vlastní způsob, jak vytvořit útulnou atmosféru ve vašem domově?

Čtěte také:
Fototapeta do obývacího pokoje - jak vybrat dokonalý motiv a vytvořit jedinečný prostor
22.04.2024

Fototapeta do obývacího pokoje - jak vybrat dokonalý motiv a vytvořit jedinečný prostor

Obývací pokoj se vyvíjí jako plátno pro osobní vyjádření, místo setkávání, kde se sdílejí příběhy a uchovávají vzpomínky. Sílu tapet při proměně tohoto prostoru nelze podceňovat. Udává tón, ovlivňuje náladu a působí jako odraz osobního stylu.

více
Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn
21.03.2024

Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn

Srdce domova si zaslouží více než jen funkční design; touží po špetce osobnosti, troše kreativity a bohaté porci stylu. Kuchyně a jídelny, epicentra kulinářských kreací a společenských setkání, by měly odrážet nejen funkčnost, ale také teplo a osobnost těch, kdo je obývají.

více
Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024
23.02.2024

Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024

V roce 2024 se design koupelen ubírá směrem k více luxusnímu a přizpůsobenému vzhledu. V tomto článku se dozvíte, jak můžete využít nejnovější trendy a tipy, aby vaše koupelna nejen vypadala lépe, ale stala se i oázou pohody a relaxace.

více
Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace
15.12.2023

Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace

Zrcadlo klíčovou roli, nejenže nám pomáhá v každodenních rituálech, ale také je důležitým dekoračním prvkem. V dnešním článku rozvineme téma výběru zrcadla do koupelny, prohlédneme si různé typy zrcadel, povedeme se praktickými tipy.

více