1. /
    2. Pro zákazníky
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Nástěnné dekorace

Moderní nástěnné hodiny

Nástěnné hodiny jsou módní a užitečný doplněk, který výrazně usnadňuje každodenní život a dodává interiérům jedinečné kouzlo. Hodiny jsou v našich domovech přítomny už mnoho let, mění se pouze forma a materiál, z něhož jsou zhotoveny.

Pohodlný způsob, jak kontrolovat čas

Čas, jak je všeobecně známo, nelze žádným způsobem ovládat, nicméně nástěnné hodiny nám usnadňují každodenní přípravu jídel a plánování aktivit. Při vaření často koukáme na hodinky, abychom se ujistili, že oběd je již připravený. Také při plánování každodenních aktivit kontrolujeme čas, abychom si v této rutině našli chvíli jen pro sebe.

nowoczesny-zegar-szklany

 

Moderní hodiny na zeď, které si zvolit?

Moderní nástěnné hodiny jsou ty, které jsou trvanlivé, odolné vůči mechanickému poškození a vyblednutí barev. Materiálem, ze kterého vyrábíme naše skleněné hodiny, je tvrzené sklo o tloušťce přibližně 4 mm. Výrobky vyrobené z tvrzeného skla jsou mimořádně odolné. Málokdy se poškrabou, barvy zůstávají živé i po několika letech používání. Trvanlivost je faktorem, který by měl převážit při výběru vhodných hodin.

szklany-zegar-okrągły-kwiaty

Jarní vzory a barvy 

Jaro je ideální čas vyzkoušet si takové kombinace vzorů a barev, kterých jste se vždy obávali? Na jaře se rozhodněte pro experimenty a živé, světlé barvy, které naplní váš domov pozitivní energií a způsobí, že budete ochotněji provádět každodenní úkoly. Připravili jsme pro vás několik jarních inspirací pro kuchyň nebo obývací pokoj. V této sezóně vládnou nástěnné hodiny:

 

Nástěnné hodiny Pastelové květiny

Tento model bude krásným a ženským doplňkem do obývacího pokoje nebo kuchyně. Intenzivní růžová je barva, kterou stojí za to použít v jarních stylizacích. Perfektně bude doplňovat bílý kuchyňský nábytek a oživí kuchyň ve skandinávském stylu.

 

Nástěnné hodiny Jarní louka

V sezoně jaro / léto 2020 budou v módě všechny vzory a kombinace s květinami. Díky květinové, pastelové louce získá ložnice subtilní ženy jemný a romantický charakter. Pokud neplánujete radikální změnu interiéru, bude taková ozdoba dokonalým doplňkem celé kompozice.

 

Nástěnné hodiny Polní vlčí máky

V polních květinách je zakleté skutečné kouzlo tohoto ročního období. I když jsou velmi jemné a nevydrží dlouho, jejich motiv je velmi oblíbený v designu. Nástěnné hodiny s polními květinami krásně doplní jarní stylizaci kuchyně nebo obývacího pokoje. Červená barva vlčích máků vizuálně oživí každý interiér.

Čtěte také:
Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn
21.03.2024

Obrazy do kuchyně a jídelny - chutné inspirace na dekorace stěn

Srdce domova si zaslouží více než jen funkční design; touží po špetce osobnosti, troše kreativity a bohaté porci stylu. Kuchyně a jídelny, epicentra kulinářských kreací a společenských setkání, by měly odrážet nejen funkčnost, ale také teplo a osobnost těch, kdo je obývají.

více
Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024
23.02.2024

Jak proměnit koupelnu v luxusní prostor: tipy a trendy pro rok 2024

V roce 2024 se design koupelen ubírá směrem k více luxusnímu a přizpůsobenému vzhledu. V tomto článku se dozvíte, jak můžete využít nejnovější trendy a tipy, aby vaše koupelna nejen vypadala lépe, ale stala se i oázou pohody a relaxace.

více
Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace
15.12.2023

Jaké zrcadlo do koupelny? Praktické tipy a inspirace

Zrcadlo klíčovou roli, nejenže nám pomáhá v každodenních rituálech, ale také je důležitým dekoračním prvkem. V dnešním článku rozvineme téma výběru zrcadla do koupelny, prohlédneme si různé typy zrcadel, povedeme se praktickými tipy.

více
Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky
28.11.2023

Vánoční výzdoba interiéru – praktické dekorace na svátky

Předvánoční období je nejhezčím obdobím roku. Temné večery osvětlují krásné vánoční ozdoby, v obchodech se objevují inspirace a nápady na originální dárky a my prohledáváme stránky s recepty, abychom si vybrali ty nejlepší a překvapili naše hosty. Za úvahu stojí také dekorace... tradiční i méně typick&e

více